Teisipäev, juuni 27, 2017
 

Kohtu alla lähevad ettevõtjad

Kohtuistungite ajakavas on kirjas, et Kärdla sadama ehitusega seotud kriminaalasja eelistungile Haapsalu kohtumaja Kärdla kohtusaalis on kutsutud Hillar Kukk, Tanel Malk, Raigo Sahtel, Aivar Tammeveski ja Urmas Varris. Ettevõtetest on süüdistatavad OÜ Nautic ja OÜ Seller Hulgi, mõlema juhatuse liige on Urmas Varris, SA Kärdla Sadam, mille juhatuse liige oli Hillar Kukk, OÜ Navigare, mille juhatuse liige on Hillar Kukk ja OÜ Faasion, mille juhatuse üks liikmeid on Tanel Malk.
Eelistung algab kolmapäeval, 28. juunil kell 12.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411