Reede, juuni 16, 2017
 

Kaks teatrikunstiraamatut korraga

repro
reoro
Teatrikunstnik Maret Kukkur on osaline kahe äsja valminud teatrikunstiraamatu juures ning lubas need tuua müügile ka Hiiumaale, Nelja Nurga galeriisse.
Koostöös peategelasega valminud raamatut “Intervjuu teatrikunstnikuga. Kustav-Agu Püüman” esitleti teisipäeval Tallinna Linnateatris. Lisaks põnevale intervjuule sisaldab raamat teisipäeval 80. sünnipäeva tähistanud balleti­tantsija, teatrikunstniku ja pedagoogi lava- ja kostüümi­kavandeid ning -visan­deid, samuti erinevate varietee­kostüümide jooniseid. Ühte­kokku leiab raamatust üle tuhande illustratsiooni.
Mai algul esitleti Draamateatris albumit “Maimu Vannas. Teatri- ja maalikunstnik”, mille kontseptsiooni autor on Maret Kukkur. Album valmis toimetajate Maris Rosenthali ja Ele Pajula ning koostajate Maret Kukkuri, Kerttu Männiste, Maris Rosenthali, Kustav-Agu Püümani ja Maarja
Vannase koostöös. Kujundaja Maarja Vannas.
128leheküljeline album sisaldab ülevaadet kunstnik Maimu Vannase eluloost ning üle- ja sissevaateid mitmekülgse, kohati salapärasegi autori teatri- ja maaliloomingusse.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411