Reede, juuni 30, 2017
 

“/E/esistumine”

HELJA KAPTEIN
Teisipäeva keskpäeval avatakse Kärdlas Keskväljak 5A büroomajas asuva Nelja Nurga Galeriis Hiiumaa loov­isikute tänavune ühisnäitus “/E/esistumine”.
“Autoreid tuleb palju ja näitus on Eesti eesistumise vääriline,” kinnitas galerist Kalli Sein.
Näitusel on esindatud teada-­tuntud Hiiumaa kunstnike Liia Lüdigi, Valev Seina, Stina Murakase, Hando Henno ning fotograafide Tiit Leito, Tuuli Tammla jt töid. Sein tõi esile, et oma uusi töid saatsid näitusele ka põneva käekirjaga keraamik Õnne Õunap ja ehtekunstnik Maria Valdma. “Valdma tööd, väga ekspressiivsed mustad põletatud puust ehted, on pärit tema viimaselt näituselt,” selgitas Sein.
Ta viitas, et näituse nimega saab mitut moodi mängida ja seda mitmel moel tõlgendada. Samas võtmes korraldatakse ka ühepäevakohvik Hiiumaa kohvikutepäeval. “Avame kohviku oma galerii ees, kus sõna otseses mõttes toimub EES istumine. Või siis VEES istumine, kui vihma sajab,” naeris Kalli Sein.
Kõik huvilised on näituse avamisele oodatud teisipäeval, 4. juulil kell 12.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411