Teisipäev, mai 23, 2017
 

Tuulekala trollingul 57 tiimi

Eelregistreerimine tänavusele Tuulekala festivali trollinguvõistlusele lõppes püha­päeva 21. mai südaööl, kui kirja sai 57 võistkonda ja 172 osalejat.
Võistluse korraldaja Tuuli Tammla MTÜst Hiiukala rääkis, et eelregistreerunuid oli mullu rohkem – siis oli nimekirjas 60 võistkonda ja 201 osalejat, enim võistlejaid aga oli 2014. aastal, kui merele läks 70 võistkonda 238 võistlejaga. Tookord registreerus 59 võistkonda 200 osalejaga.
Tammlale hakkas silma, et tänavu on tunduvalt väiksemad võistkonnad – keskmiselt 3,01 võistlejat paadis, varasemalt pole kunagi olnud alla 3,4 võistleja. “Võib-olla plaanitakse kohapeal võistlejaid lisada, mis on samuti võimalik,” oletas Tammla.
Kalapüügivõistlusele tulijatele korraldati ka väike küsitlus: selgus, et osad sooviks, et ka eelneval õhtul võiks võistlejatele olla mingi meelelahutus, osadele on meeldinud festivali toimumiskohana Kärdla, osadele Orjaku sadam. Mõned soovivad esikohatiimile suuremat ja väärtuslikumat auhinda, teised jällegi arvavad, et esikoha saajatele peaks jääma vaid au ja kuulsus, et poleks motivatsiooni pettusteks. Ja muidugi soovivad väga paljud ilusat ilma. “Nii nagu ka korraldajad!” kinnitas Tammla.
Tänavu on võistlejaid turvamas kaks politsei- ja piirivalveameti alust ning vabatahtlikud mere­päästjad vähemalt ühe alusega.
Tuulekala trollingu 2017 planeeritav algus on laupäeval, 27. mail kella 10.30 kuni 16.30ni, võistluse start ja finiš on Orjaku sadamas.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411