Reede, mai 5, 2017
 

Saalihokist medalite täiskomplekt

Saalihoki Eesti meistrivõistlustel oli hiidlasi nii kuld-, hõbe- kui pronksmedalisaajate seas.
Meistriks tuli Maaülikooli spordiklubi, mis pühapäeval Õismäe spordihallis toimunud otsustavas finaalmängus oli 5:3 parem Sparta Team Automaailma meeskonnast. Sellega võitis ülikooli tiim kogu seeria tulemusega 3:2. Sealjuures hinnati enne seeriat, et kodusaal annab eelise ja esimesed kaks mängu seda ka kinnitasid. Järgmised kolm mängu võitis aga alati külalistiim. Eesti meistriks tuli seega ka hiidlane Jaan Tähiste, kes põhiturniiril osales vaid kahes, ent kohamängudel jooksis platsile kõigis kaheksas kohtumises.
Hõbemedali teenis Tarvo Kivisilla (Sparta Team Auto­maailm), kes põhiturniiril kandis hiidlastest suurimat mängukoormat ning oli oluline meeskonnalüli ka otsustavas faasis, panustades kohamängudes nelja värava ja kolme väravasööduga.
Pronksmedali sai TTÜ spordiklubi ridades kaela Tiit Tammeveski, kui tehnikaülikool otsustavas mängus 9:4 SK LINK/Saku meeskonna alistas.

Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411