Teisipäev, mai 16, 2017
 

Politsei toob esile merepääste

Laupäeval tähistatakse Euroopa merepäeva, millega juhitakse tähelepanu merede ja ookeanide olulisusele meie igapäevaelus. Seoses sellega korraldab politsei- ja piirivalveamet SAR (Search and Rescue – otsingu- ja pääste­tööde) teemanädala, kus fookusesse tuuakse otsingu-ja päästetööd ning nende korraldamine. Kordonites ja politseijaoskondades saab tutvuda veesõidukite, mere­päästeüksuste töö ja päästevahenditega, Kures­saares avatakse merepäästenäitus ning nädala lõpetab Lennu­sadamas toimuv pere­pühapäev.
Hiiumaal on laupäeval, 20. mail kella 12–14ni Kärdla sadamas võimalik tutvuda veesõidukite, varustuse ja merepäästjatega, vihmase ilma korral Sadama tn 26 politseijaoskonna hoovis.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411