Reede, mai 19, 2017
 

Palju õnne, Ott Lepland!

Harda Roosna | Hiiu Leht
Kolmapäeval tähistas 30. sünnipäeva laulja ja laulukirjutaja Ott Lepland.
Täna õhtul toob ta Nordea kontserdimajas publikuni legendaarse Frank Sinatra tuntumad laulud läbi aegade. Pidulikul kontsertetendusel esineb Ott Lepland koos Estonian Dream Big Bandiga täismajale. Kindlasti on saalis Oti fänne Hiiumaalt – on ju 17. mail 1987 Tallinnas sündinud laulja hiidlaste jaoks ikka oma laulja, kellele elati kaasa nii Eurovisioonil kui telesaadetes. Pealegi esindas Ott Lepland (pildil) 2011. aastal koos kohalike lauljatega Kärdlat ja tõi Hiiumaa ainsale linnale Eesti laulupealinna tiitli.
Wikipeedia ütleb, et Ott Lepland sai laiemalt tuntuks telesaate “Eesti otsib super­staari” kolmanda hooaja võiduga. Aastal 2012 esindas ta Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel, kus laul “Kuula” saavutas kuuenda koha.
Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis õppinud laulja kuulub ansambli Vallatud Vestid koosseisu. Lisaks laulmisele on Lepland õppinud kümme aastat klaverit.
Laulmisega on Ott tegelenud lapsepõlvest peale ja juba väikese poisina ilmus talt nelja kassetti jagu laule.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411