Teisipäev, mai 23, 2017
 

Orienteerumispäev on homme

Kolmapäeval, 24. mail on ülemaailmne orienteerumispäev. Eestis toimuvad sel puhul päevakud 11 kohas ja teabe nende kohta leiab veebilehel www.paevakud.ee
Päevakute eestvedaja Mait Tõnissoni sõnul on orienteerumine hobi, mis parandab vaimset ja füüsilist tervist ning sellega tegelemine on jõukohane peaaegu kõigile. Päevak on argipäevaõhtune kogu­pere tervisespordiüritus, kuhu on oodatud kõik need, kes liikumisest lugu peavad. Eesmärgiks on selle aasta jooksul saada kokku 6000 starti.
Hiiumaal on valikorienteerumise võistluspaigaks Lauka, kooli juures on start avatud kella 17.30 kuni 19ni. Kõikide osalejate vahel loositakse välja auhindasid. Hommikul korraldab Hiiumaa orienteerujate klubi (HOK) samas orienteerumise algõppe Lauka kooli õpilastele.
Väike tagasivaade ka toimunud võistlusele: 18. mail toimus päevak Kaibaldis Märt Kesküla poolt ettevalmistatud huvitavatel radadel. 50 osavõtja hulgas olid parimad pikal rajal Ott Rakkaselg, keskmisel Ruth Esta, lühikesel Mia Esta, valikus Kalju Tammeveski. Loosid said Kaspar Jaakson, Markus Kivi ja Liisi Koppel.
Eda Tärk

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411