Reede, mai 5, 2017
 

Mudilaskoorid lihvisid laulupeoviise

Neljapäeval, 27. aprillil laulsid Kärdla kultuurikeskuses kõik Hiiumaa mudilaskoorid XII noorte laulu- ja tantsupeo eelproovil. Meilt on peole pürgimas kolm mudilaskoori: koos laulavad Käina ja Emmaste kooli õpilased, keda juhendavad Jaanika Palkman ja Helje Ugam, Kärdla põhikooli mudilas­koor Liivi Arro juhendamisel ja Pühalepa valla koolide mudilaskoor, mida juhendavad Külli Kreegi ja Thilo Fürstenberg.
Mudilaskooride lauljatega viisid ühisproovi läbi liigijuhi assistendid Jaanika Kuusik ja Silja Uhs. Kõigepealt lauldigi üheskoos läbi kõik mudilaskooride laulupeoks õpitud laulud ja seejärel laulis iga koor eraldi kaks laulu.
Koorijuht Thilo Fürstenberg rääkis, et õpilaste jaoks oli see väga pikk ja väsitav harjutamine: 90 minutit ilma pausita. “Saime teada, kus on kohad, mida peaks nii öelda veel lihvima,” ütles ta. “Kokkuvõte dirigentide poolt oli, et oleme palju tööd teinud, aga peame veel harjutama.”
Peole pääsenud kooride nimekiri selgub maikuu teises pooles.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411