Reede, mai 5, 2017
 

Me oleme tantsupeol!

1. maiks sai teatavaks XII noorte tantsupeo “Mina jään” tegelas­kond. Rõõm on tõdeda, et Hiiu saare noored koos oma juhendajatega on teinud head tööd ja kõik on peole pääsenud!
Õpetaja Helgi Taelma viib peole Käina huvi- ja kultuuri­keskuse 3.–4. klasside rühma ja  Emmaste põhikooli 5.–6. klasside rühma Nobejalad. Õpetaja Maigi Taelma läheb Tallinnasse Käina huvi- ja kultuurikeskuse neiduderühmaga Suterdised ja õpetaja Tiina Kaev Tiina Tantsustuudio III, IV, V ja VI rühmaga.
Laulupeolistest on oma etteasted teinud saare mudilaskoorid ja Emmaste puhkpilliorkester. Hiiumaa lastekooril seisab teine eelproov ees reedel, 5. mail Haapsalus ja Kärdla muusikakooli sümfonietil laupäeval, 6. mail Pärnus. Peoliste nimekirjad saavad teatavaks maikuu teises pooles.
Helle-Mare Kõmmus
Hiiu maakonna laulu- ja tantsupeo kuraator

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411