Reede, mai 12, 2017
 

Kuivonen tõi Kevad­regatilt Zoom 8 hõbeda

erakogu
5.–7. maini toimus Pärnus purjetamishooaja avavõistlus Kevadregatt. Pärnu jahtklubi korraldatud võistlusel osalesid ka Dago jahtklubi poisid Jorgen Kuivonen ja Ott Saar. Noore treeneri Daimar Palli juhendamisel tehti tublit sõitu poiste jaoks uues paadiklassis Zoom 8.
JK Dago juhatuse liige Ain Tähiste ütles, et eriti tegi kaasaelajaile rõõmu Jorgen Kuivoneni teine koht, aga ka Ott Sepa südi ja konkurentsivõimeline esinemine. Ott jäi seitsme võistleja seas seekord viimaseks. Märkimist väärib seejuures, et kummalgi ei olnud eelnevalt selles võistlusklassis purjetamise kogemust.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411