Reede, mai 5, 2017
 

Kärdla sünnipäevajooksu tulemused

HELJA KAPTEIN
1. mail on Kärdla linn tavakohaselt täis jooksjaid, kord staadionil, kord Vabrikuväljakul, seekord siis Keskväljakul. Linnajooksul oli tänavu kolm distantsi: 7–8aastased jooksid keskväljakul ühe ringi, 9–10aastased kaks ning ülejäänud läbisid põhidistantsi 5 kilomeetrit. Kohal oli üle 200 jooksuhuvilise, kellest 105 jooksis põhidistantsi.
Päevajuht Artur Valk andis kõigepealt põhijooksu stardi, kus arvestust peeti kolmes vanuseklassis. Põhijooksu meeste klassi esikolmik: kuld Madis Annus ajaga 18.21,15, teine koht Alari Remmelg 18.46,69, pronks Mihkel Tammeveski ajaga 19.40,69. Naiste arvestuses läks kuldmedal ajaga 23.08,98 Anni Kingsepale, hõbeda võttis Mare Rebel ajaga 25.15,94 ning pronksi Jaanika Alevi ajaga 25.23,54.
Meesseeniorite arvestuses sai esikoha (üldkokkuvõttes kuuenda koha) Priit Jürimäe, ajaga 21.06,54, teine oli Aivo Pere ja kolmas Avo Kütt. Naisseenioritest võttis kulla Kärdla põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Ülle Paasoja, ajaga 25.10,93 (üldkokkuvõttes oli ta 31.) ja hõbeda Küllike Riisna. Finišisirge oli pronksmedalistile kindlasti meeldejääv, kuna sportlane oli endast andnud kõik. Õnneks päädis see ka medaliga – Maarika Matt jooksis välja aja 26.56,07.
Poistest läks esikoht Emmaste jalgpallipoisile Sten Kerkile, kes jooksis üldkokkuvõttes väga tubli seitsmenda aja 21.08,04. Talle järgnes samuti jalgpallipoiss Emmastest – Riho Tärk, kolmas oli Kärdla jalgpallipoiss Jaanus Sõmer.
Tütarlastest jooksid esikolmikusse kolm orienteerumistüdrukut – esikoha võttis Helena Maripuu ajaga 21.32,84 (üldkokkuvõttes 12. koht), talle järgnes Siiri Talts ja pronksile jooksis end Eliise Kesküla.
Tänavu integreeriti sünnipäevajooksu juurde laat, kust kõik huvilised said endale sobilikku käsitöö- või muid kaupu soetada. Kärdla linna jooksu aitasid läbi viia Artur Valk, Kristi Vaht, Elna Pähn, Kristel Vanjuk, Jaan Kallisma, Hiiumaa spordikooli treenerid Mario Degtjov, Tanel Klee, Marge Vähter, allakirjutanu, Hillar Pikk, Laura ja Rasmus Valting.
Kristi Linkov
Hiiumaa spordikool

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411