Teisipäev, mai 9, 2017
 

Eliise Kesküla krooniti Eesti meistriks

Lauri Olli
Lauri Olli
Orienteerumise lühiraja meistrivõistlused peeti nädala­vahetusel Mõndaveres üliraskel maastikul. Eesti meistriks krooniti vanuseklassis N14 Eliise Kesküla. See on 13aastase neiu jaoks kümnes medal EMVlt. Samas vanuseklassis olid väga tublid Maria Eller – neljas,  ja Herta Kesküla – seitsmes. Mõlemad võistlesid koos endast paar aastat vanematega. Hõbemedali võitis N16 klassis Siiri Talts. M16 klassis tihedas konkurentsis oli Kustu Künnapas üheksas.  M35 klassis võitis hõbemedali Ott Rakkaselg ja pronksi Mati Mägi, kusjuures Rakkaselja kaotus esikohaomanikule oli vaid 14 sekundit. M50 klassis oli Toomas Mast seitsmes, N45 klassis Inga Karu kaheksas.
OK Kape liige Merike Vanjuk võistles N21 klassis, edestades paljusid tunduvalt nooremaid konkurente ja saavutades viienda koha.
Võidud kolmepäevajooksult
Noored olid auhinnalistel kohtadel ka nädal varem peetud kolmepäevajooksul Ilves 3 Vana-Otepääl. N8 nöörirajal võitis kolme päeva kokkuvõttes kindla esikoha Marta Maripuu, edestades teist kohta 8 minutiga! N10 nöörirajal olid tublid Helisa Tartu viienda ja Kätlin Mast seitsmenda kohaga. N12 võitis Maria Eller, kolmas oli Herta Kesküla ja kaheksas Liisi Koppel. M16 klassis oli Kustu Künnapas kolmas. N18 klassis saavutas Triin Helimets teise koha. N21B klassis saavutas Kristi Heilman teise koha. Veteranidest mehed võistlesid seekord M21eliit klassis ja hästi: kuues koht Ott Rakkaselg, kaheksas Mati Mägi, kümnes Taivo Timmusk.
Noorte väga head tulemused on saavutatud tänu Hiiumaa spordikooli treenerite Anu Saue ja Kristi Heilmani tulemuslikule tööle.
Eda Tärk
HOK

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411