Reede, aprill 28, 2017
 

Poolsada lasteaialast õppis orienteerumist

Südamekuu ürituste raames sai teoks orienteerumisvõistlus Kärdla lasteaia lastele 19. aprillil Laululava juures olevas pargis. 51 last võtsid suure õhinaga koos kasvatajatega kontrollpunkte. Kõik seitse punkti läbis ka direktor Tiina Hinno. Iga laps sai auhinnaks diplomi ja šokolaadist medali. Kõik lapsed olid väga tublid, paremad ajad said Katariina Türnpuu, Joosep Esta, Mikk Liivamägi, Oliver Kivi, Jete Lora Teeäär, Cristian Hirvelaan, Martin Samorodni, Mia Esta, Eliisabet Türnpuu ja Berta Simmer.
Suured tänud ka kasvatajatele Signe Lõhmus-Juhe, Anne Mammuspuu, Katrin Liiv, Pille Paulus, Angeelika Parve, Marika Mölder, Reelika Tolppa, Evelin Suuster, Marve Jõeleht, Signe Ploom, Erika Paju ja Ingrid Prikk, kes lapsi aitasid!
Eelmisel aastal tegime lastele orienteerumismängu lasteaia hoovis. Sellel aastal ütlesid lapsed, et seekord oli huvitavam ja raskem, aga peamine, et kõik said ilusa päikese­paistelise ilmaga looduses liikuda.
Järgmise päeva õhtupoolikul olid paljud neist lastest koos vanematega Kärdlas Mängude maja juures orienteerumise algõppe tunnis. Treener Anu Saue koos Eliise Kesküla, Siiri Taltsi ja Helena Maripuuga õpetasid enam kui 30 huvilisele orienteerumist ja koos läbiti lühike nöörirada.
Mõlema spordisündmuse korraldamist toetas Hiiu valla­valitsus.

Eda Tärk
HOK

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411