Teisipäev, aprill 25, 2017
 

Paasoja-Voolaiu koduklubi poolfinaalis

Korvpalli meistriliigas lõppesid sel hooajal veerandfinaalid üpris kiiresti, kuna kõigis paarides oli üks osapool teisest selgelt üle, võites mängudega kolm-null. Hiidlaste Martin Paasoja ja Kristjan Voolaiu koduklubi AVIS Rapla alistas seeria avamängus kodus Valga/Valka tiimi 92:71 ja teises mängus võõrsil 99:70. Viimases kohtumises võideti taas kodus 94:85. Paasoja ütles viimase mängu järel, et see oli esimestest keerulisem, kuna mõtted olid tahes-tahtmata poolfinaali juures. “Lõpuks panime oma parema füüsise maksma ja saime oma tahtmise,” rääkis kolmes kohtumises keskmiselt 15 punkti visanud mängumees.
Paraku selgus enne kohamänge, et Voolaid sel hooajal vigastuse tõttu enam platsile ei jookse.
Poolfinaalis ootab Raplat Tartu Ülikooli meeskond ja esimene mäng peetakse sel reedel.

Hergo Tasuja

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411