Neljapäev, aprill 13, 2017
 

Kärdla Linnameeskonnale võit ja kaotus

Kristi Linkov
Möödunud nädalavahetusel oli Eesti meistrivõistlustel võistlustules kaks Kärdla Linnameeskonna (LM) võist­konda – Kärdla LM 05 ja esindusmeeskond.
LM 05 ehk U13 võistkond oli selles koosseisus võistlemas esmakordselt. See asjaolu ei häirinud kedagi ja meeskonna tahe võita oli suur. Seda näitas ka lõppskoor 14:2. Treeneriteduo Tanel Klee ja Andreas Peetre juhendamisel sai mängijaid proovitud eri positsioonides, mis andis hea võimaluse lüüa väravaid ka meie väravavahil ja Markus Kivi tegi seda edukalt. Samuti sai meie põhikaitsemängija Oliver Piil keskväljale ja tekitas seal enda jaoks mitu head väravavõimalust, millest kaks ka realiseeris. Emmastest pärit Sten Kerk tegi lisaks mitmele realiseerimata võimalusele kübaratriki ehk lõik. Karl Aleks Talvi ja Mairon Lõndso lõid mõlemad kaks väravat ning ühe silma said kirja Kristjan Vesingi, Kaspar Tammeveski, Kevin Vilman ja Meelis Sõmer. Oma esimese Eesti meistrivõistluste väravavahikogemuse sai Aivar Lukk, lisaks andsid mängus veel omapoolse panuse Henri Kallas, Jesse Jürimäe, Robin Rõmmel, Karl Pähna, Kristjan Kabanen ja Liisu Koppel.
Samas alagrupis mängivad veel JK Vasalemma, Saku Sporting, Nõmme Kalju FC III, JK Tabasalu Valge, Põhja-Tallinna JK Volta, Tallinna FC Flora II, Vändra JK Vaprus ja Saue JK.
U13 võistkonna järgmine mäng toimub 23. aprillil ja siis ollakse vastamisi Kosel FC Kose võistkonnaga.
Kärdla Linnameeskonna esindusmeeskond läks Paldiskis kokku sealse Paldiski SK Alexelaga, kes kodumängudel on alati favoriit. Seega oli teada, et tuleb raske mäng – kunstmuru ja kodupublik on lisaks suurepärastele oskustele selle meeskonna lisarelvad.
Paldiski mängijad olidki seekord tublimad ning jätsid võidu koju seisuga 5:2. Meie väravad lõid Andreas Peetre ja Kert Kuusalu suure­pärasest söödust väravavahi positsioonilt ründemängijaks tõusnud Imre Riik. Lisaks neile mängisid Kärdla esindusmeeskonnas Timo Vares, Kasper Elissaar, Mathias Vohu, Georg Linkov, Jaagup Kopli, Marko Pruunlepp, Janno Johanson, Kristjan Kirs, Aivo Jõeleht, Sander Laur, Ever Mittal,
Tanel Klee ja Veiko Linnas.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa Jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411