Teisipäev, aprill 4, 2017
 

Kärdla Linnameeskond alustas hooaega edukalt

Kristi Linkov
1. aprillil algas järjekordne jalgpallihooaeg ja Kärdla Linna­meeskonna (LM) esindusmeeskond pidas oma esimese Eesti meistrivõistluste kohtumise lääne­tsoonis vana hea tuttava Läänemaa jalgpalliklubiga (JK) Haapsalu kunstmuru­staadionil.
Hiidlaste meeskonnavaim oli kõrgel, mistõttu toodi koju võit 4:1 ning saadi tabelisse esimesed kolm punkti.
Mängu esimene poolaeg lõppes 0:0 viigiga. Vahetult enne poolajavilet lõi vabalöögist otse värava küll Kert Kuusalu, kuid kuna kohtuniku hinnangul keegi palli ei puutunud, siis värav kirja ei läinud.
Peale poolaega olid meie kutid vägagi tahtmist täis, kuid kohe ei saadud mängu käima, mistõttu jäädi kohe ka 0:1 kaotusseisu. See seis aga ei olnud tablool kaua, sest meie mängija Tanel Lips sai 20 meetri pealt, vasakult tiivalt korralikult löögile ning viigistas seisu löögiga värava tagumisse ristnurka 1:1.
Paar rünnakut hiljem jõudis Georg Linkovi 30 meetri kauguselt paremalt tiivalt tehtud tsenderdus 5 meetri kasti tagumisse nurka taktikaliselt perfektselt avanenud Imre Riigile, mille ta peaga kindlalt realiseeris. Seis 2:1.
Järgmisena tekkis olukord, kus lahtine pall maandus rünnakufaasis mängiva treeneri Mario Degtjovi tsoonis, mille ta külma kõhuga värava alla vasakusse küljevõrku realiseeris. Meie viimase värava lõi Kert Kuusalu 16 kasti tagant 17 meetri pealt jalapealsega väravavahile püüdmatult vasakusse alla nurka ja tabloo näitas seisu 4:1.
Seejärel tegi treener Mario Degtjov vahetused, millega andis esmakordse meestemängu kogemuse igapäevaselt U17 eliitliigas Läänemaa poistega koos pallivatele Jaagup Koplile ja Silvester Ilumetsale, kellest viimane jõudis loetud minutitega isegi oma esimese kollase kaardi teenida.
Kärdla LM mängis koosseisus Andreas Peetre (kapten), Mario Degtjov (treener), Evert Mittal (väravavaht), Tanel Lips, Tanel Klee, Imre Riik, Georg Linkov, Kert Kuusalu, Timo Vares, Aivo Jõeleht, Kristjan Kirs, Marko Pruunlepp, Veiko Linnas, Rando Suuster ning sel aastal esmakordselt esindus­meeskonnas kaasa löövad U17 eliitliiga mängijad Jaagup Kopli ja Silvester Ilumets.
Järgmine mäng peetakse 9. aprillil Paldiskis Pakri SK Alexelaga ja pall lüüakse lahti kell 17.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411