Reede, aprill 21, 2017
 

Kaasava eelarve kolm ideed

Emmaste vald oli Hiiumaal esimene, kus vallavalitsus mullu rakendas kaasavat eelarvet. Tänavu laekus Emmaste valla kaasava eelarve rahvahääletusele kolm ideed. Mullu oli ideid üheksa ja enim toetust sai bussipeatuste valgustus.
Idee number üks on Emmaste vallakeskuse välisilme parendamine läbi puhke- ja jalutusala loomise, idee number kaks Emmaste keskuse bussijaama taga asuva u 1700 ruutmeetrise parkla ja prügikonteinerite ala korrastamine ning idee number kolm bussiootekoha ja katusega rattaparkla rajamine Emmaste kooli juurde.
Ettepanekute täpsemad kirjeldused ja hääletussedeli leiab valla kodulehelt www.emmaste.ee Ideede poolt saab hääletada valla kantseleis, oma eelistuse võib saata ka elektrooniliselt digiallkirjastatult aadressile vald@emmaste.ee kasutades lisatud hääletussedelit. Rahvahääletus, millel saavad osaleda Emmaste vallakodanikud, algas esmaspäeval ja kestab 30. aprillini.
Tänavu rakendas kaasavat eelarvet ka Hiiu vald. 12 laekunud ideest sai enim hääli Kärdla välijõusaal.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411