Reede, aprill 28, 2017
 

Hiiumaal juhte karistada ei tulnud

PPA
19. aprilli hommikust alanud ja ööpäeva kestnud liiklus­talgutel vesteldi üle 800 juhiga ja karistati 231 juhti. Hiiumaal olid need numbrid õnneks oluliselt väiksemad. Hiiu saarel käisid politseinikud liiklustalgute ajal liiklust rahustamas seitsmes kohas. Ühtegi rikkumist ei registreeritud, küll aga vesteldi 21 piirkiirust ületanud juhiga kiiruse­ületamise ohtlikkusest.
Kärdla politseijaoskonna juhi Aare Alliku sõnul jäävad kontrollitud paigad korrakaitsjate tööplaani pikemaks ajaks. “Kuigi enamik roolikeerajaist sõitsid lubatud kiirustel, oli ka neid, kes eksisid ning nendega sai ka vesteldud,” ütles Allik. “Kavatseme inimeste soovitatud kohtades ka tulevikus kohal olla.”
Eestis kokku võttis liiklustalgutest osa 264 politseinikku. Korrakaitsjad jõudsid enam kui 900 paika ja kontrollisid üle 1400 sõiduki. “Aitäh kõikidele, kes andsid meile murest teada. Ka sel korral saime enda jaoks informatsiooni, kuhu on vaja tähelepanu pöörata ka pärast talguid,” tänas politsei- ja piirivalveameti politseikapten Sirle Loigo.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411