Reede, aprill 28, 2017
 

Hiiumaa MV võrkpallis kutsuvad osalema

Laupäeval, 6. mail toimuvad Kärdla põhikooli võimlas järjekordsed Hiiumaa meistrivõistlused võrkpallis nii meestele kui naistele. Naiste arvestuses on oma tulekust teada andnud kaks võistkonda, meestel lõppeb registreerimine laupäeva hommikul, mistõttu lõplik ajakava ei ole veel teada. Ootame kindlasti kõiki võrkpalli mängivaid võistkondi ja/või mängijaid ennast julgelt üles andma. Õnneks on meil võrkpallihuvilisi piisavalt ja ka meistrivõistluste traditsiooni suudame jätkuvalt elus hoida.
Korraldamisele on oma õla alla pannud Hiiumaa spordiliit. Ootame kindlasti saali pealtvaatajaid, kellele on garanteeritud väga huvitavad mängud. Mängude avavile kõlab kell 10.

MTÜ Hiiumaa Võrkpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411