Reede, aprill 7, 2017
 

Hiiu Teed rahva­liiga finaalturniiril

Ainult Hiiumaa naistest koosnev võistkond Hiiu Teed võitis võrkpalli rahvaliiga teise tugevusgrupi lääne regiooni ning pääses edasi play offidele, kus alistas Põhja regiooni neljanda koha omaniku VK Seltskond kahes mängus 3:0 ja 3:0. Seejärel läks võistkond kokku veerandfinaalis Kiili naiskonnaga, kes alistati Kiilis 3:0 ja Kärdlas 3:1, millest põnevaim geim punktidega 30:28 – see  näitab, kui pingeline mäng tegelikult oli.
Nüüd on naiskond treener Aigor Kaibaldi juhendamisel teel võrkpalli rahvaliiga teise tugevusgrupi finaalturniirile, mis toimub 15. aprillil Kiili spordikeskuses. Seal minnakse kokku kolme viimase vastasega. Naiskonnas mängivad Marge Vähter, Mari-Liis Leivalt, Marina Väljas, Piret Pukspuu, Piret Põllu, Terje Lees-Leesma, Kersti Golub, Mari Vahtra ja Kristi Linkov.
Kõigi tugevusgruppide peale osaleb Credit24 Rahva­liiga juubelihooajal 156 võistkonda ning hiiu naised on jõudnud teises tugevus­grupis 23 võistkonna seast nelja parima sekka.
Täname viimases mängus kohtunikutöö eest Ülari Kaibaldit ja lauakohtunik Kevin Saarnakki.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411