Teisipäev, märts 28, 2017
 

Vabariigi President külastab Lääne- ja Hiiumaad

President Kersti Kaljulaid on sel kolmapäeval ja neljapäeval ringsõidul Lääne- ja Hiiumaal, kus kohtub vabakonna esindajate, ettevõtjate ja omavalitsusjuhtidega. Riigipea külastab kolmapäeval Läänemaad, alustades ettevõtte Narma külastusega Lihulas. Sealt suundub president Kaljulaid Linnamäel asuvasse Oru kooli, kus kohtub õpetajate ja õpilastega. Uuemõisas tutvub riigipea erivajadusega inimeste töökeskusega, kus valmistatakse ka Eesti veteranide toetussümboleid ja Anname Au! kampaania tunnusmärke – sinililli. Haapsalus tutvub riigipea ettevõttega Lade ja külastab Haapsalu pitsikeskust, noorte innovatsioonikeskust ning Haapsalu neuroloogilist rehabilitatsioonikeskust. Samuti kohtub ta maavalitsuses omavalitsusjuhtidega. Neljapäeval alustab riigipea ringsõitu Hiiumaal, külastades ettevõtteid Dale LD ja Triibuvineer, Hiiu valla sotsiaaltöö keskuses tegutsevat MTÜ-d Jääk ja Praak, Kärdla päikeseelektrijaama, Hiiumaa tarbijate ühistu Hiiu Pagarit ja Palade põhikooli loodushariduskeskust. Hiiumaa gümnaasiumis annab president Kaljulaid õpilastele ühiskonnaõpetuse tunni. Riigipea kohtub ka Hiiumaa vabatahtliku merepääste seltsi liikmete ja omavalitsusjuhtidega. HIIU LEHT

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411