Reede, märts 24, 2017
 

Remmelgule pronksmedal

Kuigi väljas on juba kevad, toimusid nädalavahetusel Jõulumäel Eesti meistrivõistlused murdmaasuusatamises. Meeste teatesõidus teenis Martin Remmelg pronksmedali Jaak Mae suusakooli võistkonnas. Rajal oli veel teisigi Hiiumaaga seotud sportlasi. Emmaste põhikoolis kooliteed alustanud ja siis Võrusse kolinud Art-Kristjan Olesk oli Võru suusakooli tiimiga meeste teatesõidus viies. Samas noormeeste U18 vanuseklassis oli ta sprinditeates teine. Hiiumaa neiu Anneliis Viilukas teenis naiste sprinditeates Nõmme spordi­kooli esindades kuuenda koha.

Hergo Tasuja

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411