Reede, märts 17, 2017
 

Rein Maalmeister Valev Seina maalil “Laulev Õhk”

repro
Sel aastal manalateele lahkunud Rein Maalmeister osaleb oma tagasihoidlikul moel Kunstihoones Valev Seina maalil “Laulev õhk”. Maal kujutab suvekuumuses virvendavat õhku ja väike figuur maali allservas on seal Reinu auks ja mälestuseks. “See on pühendatud talle kui näituste püsi­külastajale,” selgitas galerist Kalli Sein. Ta meenutas, kuidas Rein oli käinud nende juures Nelja Nurga Galeriis jagamas ka oma Tallinna näituste muljeid. “Nii on Rein mõnes mõttes kohal ka praegusel kunstnike kevadnäitusel Kunstihoones,” lisas Sein.
“Laulev õhk” (120x120cm, 2017) on eksponeeritud näitusel “Elust maal” Tallinna Kunstihoones.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411