Reede, märts 31, 2017
 

Presidendi esimene Hiiumaa visiit

Arno Mikkor
Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Harda Roosna | Hiiu Leht
Vabariigi president Kersti Kaljulaid külastas Hiiumaad. President saabus eelmisel õhtul Läänemaalt parvlaevaga Leiger, mille masti heisati presidendi­lipp. Elevil hiidlased jagasid Facebookis muljeid, et sõidavad koju koos presidendiga. Öö veetis president Kassari puhkekeskuses.
Varahommikul alanud ringsõidul tegi president saarele peaaegu ringi peale. Ta külastas Emmaste vallas Leisus asuvat ASi Dale LD, Männamaa külas tegutsevat Helen Teigari ettevõtet Triibuvineer.
Hiiu vallavanema Reili Rannaga kohtus president Hiiu valla sotsiaaltöö keskuses, kus käis vaatamas MTÜ Jääk ja Praak tegemisi. Hiiumaa gümnaasiumis andis president ühiskonnaõpetuse tunni.  Kärdla linna veerel tutvus president valmimisjärgus Kärdla päikeseelektrijaamaga. Pühalepa valla Roograhu sadamas kohtus ta Hiiumaa vabatahtliku merepääste seltsi liikmetega. See­järel esitleti talle Hiiu Pagari uut leivamaja. Kohtumine kohaliku omavalitsuse juhtidega toimus pärast tutvumist Palade põhikooli loodushariduskeskusega sealsamas.
Saarelt lendas president tagasi pealinna Transaviabaltika õhtuse reisiga.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411