Teisipäev, märts 28, 2017
 

MKM trahvib vedajat laeva­ühenduste puuduste eest 100 000 euroga

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) trahvib riigifirma ASi Tallinna Sadam mandri ja suursaarte vahelisi parvlaevaliine opereerivat tütarfirmat OÜ TS Laevad 100 000 euroga seoses uute parvlaevade hilinemisega.
Lähtuvalt majandusministeeriumi ja TS Laevad vahel sõlmitud lepingust peab ettevõte Rohuküla–Heltermaa ja Virtsu–Kuivastu parvlaevaliine teenindama kokku nelja uue parvlaevaga. Kuivõrd ettevõte ei ole seda senini teinud, otsustas ministeerium lepingu alusel ettevõtet 100 000 euroga trahvida, seisab trahviotsuses.
Lisaks annab ministeerium laevafirmale 1. juulini aega, et lepingu rikkumine lõpetada ja hakata liine teenindama nelja uue parvlaevaga. Kui TS Laevad selleks tähtajaks nelja laeva liinidele ei too, jätab ministeerium endale õiguse ettevõtet taas trahvida.
Viimati trahvis ministeerium OÜd TS Laevad parv­laevade hilinemise tõttu selle aasta jaanuaris 400 000 euroga.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411