Reede, märts 17, 2017
 

Ministeerium pikendas meretuulepargi KMH aruande ettepanekute aega

Loode-Eesti rannikumere tuulepargi keskkonnamõjude hindamise (KMH) aruande kohta saab küsimusi ja ette­panekuid esitada kauem, 17. märtsini. Eelmisel neljapäeval Tallinnas toimunud KMH aruande avalikul arutelul otsustati pikendada aruande kohta ettepanekute esitamise aega. Kui varem oodati küsimusi ja kommentaare 10. märtsini, siis arvestades aruande mahukust ja suurt avalikku huvi, pikendati seda 17. märtsini.
KMH aruandega saab tutvuda keskkonnaministeeriumi, ASi Nelja Energia ja Skepast & Puhkim veebilehel ning kohapeal keskkonnaministeeriumis Narva mnt 7a, Tallinn ja Skepast & Puhkim kontoris Laki 34, Tallinn.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411