Reede, märts 24, 2017
 

Korvpalli maiuspala

Laupäeval said Rapla Sadolini spordihalli kogunenud spordi­sõbrad osa tõelisest maiuspalast. Korvpalli meistriliigas kohtusid kolmanda koha nimel heitlevad Rapla ja Pärnu. Juba normaalaeg oli paras põnevusetendus, mis kulmineerus viigiga. Lisaaeg! Seal jätkus tasavägine mäng, milles kodusaalis mänginud Rapla palluritel õnnestus pikem kõrs tõmmata. Seega AVIS Raplale 93:91 võit Pärnu Sadama üle, millega astuti oluline samm põhiturniiri kolmanda koha poole. Algkoosseisus alustanud Martin Paasoja sai lõpuks koguni 41 minutit mänguaega. Selle jooksul viskas ta võistkonna parimana 28 punkti, võttis seitse lauapalli ja andis neli resultatiivset söötu. Lisaks tehti tema vastu neli viga ning Paasoja realiseeris vabavisked suurepäraselt, tabades kõik üheksa teele saadetud viset.
Laupäeval on hiidlastel hea võimalus vaadata Rapla mängu, kuna siinsamas lähedal, Haapsalu Wiedemanni spordihallis kohtutakse kell 18 Valga-Valka/Maks&Moorits meeskonnaga.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411