Reede, märts 3, 2017
 

KOP taotlusvoor avanes

Selle aasta taotlusvoorudes on kogukondadel kohaliku omaalgatuse programmi toel võimalik anda oma panus ka Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva tähistamisesse. Toetusi saab taotleda kahest meetmest: kogukonna areng; elukeskkonna ja kogukonnateenuste arendamine. Ühe projekti toetuse piirsumma on 2000 eurot. Taotlus tuleb esitada hiljemalt 3. aprilliks kl 16.30 asukoha­järgsele maavalitsusele. Toetuste taotlemise kord, tingimused, taotlusvormid ning taotluse koostamise juhendid ja infopäevade toimumiskohad leiab Kodanikuühiskonna sihtkapitali kodulehelt. Taotlejaks võivad olla piirkondlikult ja avalikes huvides tegutsevad mittetulundusühingud, milles ei osale liikmena kohalik omavalitsus või riik ning sihtasutused, mis pole asutatud kohaliku omavalitsuse või riigi osalusel.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411