Teisipäev, märts 14, 2017
 

Kärdla Linnameeskond jalgpalli Eesti meistrivõistlustel

Hiiumaa jalgpall
Taaskord on algamas jalgpallihooaeg. See aasta on meie klubile vägagi uus, kunagi varem ei ole nii palju võistkondi klubi eest Eesti meistrivõistlustel mänginud. Seekord olime esindatud koguni viie võistkonnaga: Kärdla linnameeskonna (LM) esindusmeeskond III liiga läänetsoonis, lisaks U15, U13, U11 ja U9 vanuseklassid. Selgunud on ka esindusmeeskonna vastased, kelleks sel hooajal on: FC Kose, Rummu Dünamo, Lääne­maa JK, FC Zenit Tallinn, Pärnu JK Poseidon, Lihula JK, Pakri SK Alexela, JK Kernu Kadakas, Raplamaa JK II, FC Lelle, Tallinna FC Castovanni Eagles.
Kõik 12 võistkonda mängivad kaks ringi kodus-võõrsil põhi­mõttel, igal võistkonnal on hooaja jooksul 22 mängu.
Võistkonna koosseis on sel aastal taaskord noorenenud, kuna peale tulevad juba 15–16aastased noormängijad Jaagup Kopli ja Silvester Ilumets. Spordikoolis jalgpallierialal õppivatest noortest mängivad sel hooajal lisaks eelpoolmainitutele veel Tanel Klee, Marko Pruunlepp, Matthias Vohu ja Rando Suuster ning täiskasvanutest Marko Nurk, Timo Vares, Aivo Jõeleht, Steven Saarnak, Kert Kuusalu, Jaan Rebel, Mihkel Selks, Veiko Linnas, Kasper Elissaar, Heimar Havik, Imre Riik, Evert Mittal, Hendri Tärnu, Sander Laur, Janno Johanson, Kristjan Kirs, Andreas Peetre, Tanel Lips ja Georg Linkov. Mängijaid võib hooaja peale veel lisanduda. Pea­treeneriks on Mario Degtjov, mänedžeriks Kaupo Valting.
Võistkond tegi juba ühe eelkohtumise Raplamaal Valtu staadionil, et kaardistada hetkevorm vahetult enne jalgpalli Eesti meistrivõistluste (EMV) algust. Kahest kaks võitu, mis tähendab, et suudeti alistada nii Raplamaa JK kui FC Lelle.
“Selliste meestega ainult võita saabki – oli nii tahtmist kui positiivset tuju,” kommenteeris treener Mario Degtjov meeste mängu.
Eesti meistrivõistluste hooaeg algab meestel 1. aprillil Haapsalus, esimene kodumäng peetakse jalgpalliklubiga Kernu Kadakas 14. mail, mäng Kärdla staadionil algab kell 13.30 ning tänavune hooaeg lõppeb 8. oktoobril.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa jalgpall

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411