Neljapäev, märts 30, 2017
 

Infopäev puudega ja vähenenud töövõimega inimestele

Eesti puuetega inimeste koda ja Hiiumaa puuetega inimeste koda korraldavad infopäeva puudega ja vähenenud töövõimega inimestele.
Infopäeval antakse ülevaade sotsiaalse rehabilitatsiooniteenuse tingimustest ja korraldusest, sellest, milliseid riiklikke toetusi saavad puudega ja vähenenud töövõimega inimesed taotleda, kuidas toimub abivahendite taotlemise protsess ja millised on kutsehaigusest või tööõnnetusest tingitud tervise­kahju hüvitised.
Lisaks saab vastuseid töövõimereformiga seoses tekkinud küsimustele: kuidas toimub töövõime hindamine, millistel tingimustel makstakse töövõimetoetusi ning milliseid teenuseid pakub töötukassa vähenenud töövõimega inimestele.
Infopäeval antakse ülevaade, millised on kohaliku omavalitsuse kohustused sotsiaalteenuste korraldamisel puuetega inimestele ning kuidas on Hiiumaal elavatel puuetega inimestel võimalik saada tasuta õigusnõustamist.
Infopäev toimub teisipäeval, 4. aprillil, kell 12–15.30 Hiiu maavalitsuse saalis, Leigri väljak 5, Kärdla.
Lisainfo ja päevakava: Eesti puuetega inimeste koja veebilehel www.epikoda.ee, meilil epikoda@epikoda.ee või telefonil 661 6614.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411