Teisipäev, märts 14, 2017
 

Hiiumaa noormehed Eesti MV-l

Eelmisel hooajal Kärdla Linnameeskond U15 koosseisus mänginud Jaagup Kopli, Silvester Ilumets, Indrek Nõulik, Markus Pink, Kert Kütt ja Sven Aigar Tammeveski mängivad sel hooajal Eesti noorte jalgpalli meistrivõistluste U17 eliitliiga teises tugevusgrupis Läänemaa võistkonnas. Treener Theimo Tülbi sõnul on nad seal põhi kaitse­mängijad, Jaagup oli keskkaitse, Sven ja Silvester äärekaitsed, Markus ääre poolkaitses.
U17 on sel aastal esmakordselt Eesti jalgpalliliidu poolt ellukutsutud kogu Eestit hõlmav liiga, mis omakorda jaotatud kahte tugevusgruppi. Kuna Hiiumaalt nii palju mängijaid pole, et saaks terve meeskonna ise välja panna, mängivad meie noormehed koos Läänemaa omadega ning nagu näha, said kõik nad ka platsile, vaatamata sellele, et Indrek ja Sven Aigar on aasta nooremad.
Esimene mäng peeti Raplamaa JKga, kus vastane alistati seisuga koguni 5:0. Hiiumaa juurtega treeneri Theimo Tülbi sõnul olid poisid väga tublid: “Olid isuga mängus, mis tagas ka tulemuse. Meeldis ka see, et üksteist veel mitte hästi tundes suutsid hoida püstitatud mängujoonise distsipliini, mis on suur alus heale edukale mängule. Hiiumaa poiste kaitseliini töö oli kindlasti üks edu võtmeid. Nüüd jääb loota innukuse jätkumisele.”
Lisaks otsib Theimo Tülp võistkonnale jätkuvalt värava­vahti, kuna 2001 sündinud mängijate hulgas on see positsioon veel katmata.
Kuna noormehed käivad ka kord nädalas Haapsalus treeningutel, tahame väga tänada õpetajaid mõistva suhtumise eest ning kõiki lapsevanemaid, kes transpordi­küsimustega väga edukalt on hakkama saanud.
Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa jalgpall

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411