Reede, märts 3, 2017
 

Hiiu valla raamatukogu tähistas Eesti sünnipäeva

ENN VEEVO
22. veebruari keskpäeval kogunes Hiiu valla raamatukogusse ligi 40 inimest, et tähistada Eesti Vabariigi 99. aastapäeva.
Raamatukogu direktor Annely Veevo tegi Kärdla eakatele ettepaneku tähistada seda tähtsat päeva üheskoos: koos Urve Merendi ja Merike Liigiga arutati läbi teemad, mis võiksid huvi pakkuda ja esinejad, kes võiksid ettekandeid teha. Nii kutsuti Riho Rahuoja rääkima Eesti riigi sümboolika kujunemisest, Ain Tähiste Eesti Vabariigi taasloomisest ja emakeele õpetaja Tiiu Heldema kaasabil nägime gümnasist Taaniel Palmiste videoinstallatsioone eesti keelest ja hiiu luulest. Luuletusi lugesid Silvi Orvik ja Imbi Sedrik. Eakate soovil toimusid ühislaulud Triin Simsoni korraldusel. Pärast pidulikku üritust söödi üheskoos torti. Õhtul jätkus pidupäeva tähistamine luuleõhtuga. Oma luulet luges Liis Ristal, muusikat mängis kitarrist Martin Uuskari.

ANNELY VEEVO

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411