Reede, märts 24, 2017
 

Algas konkurss Keskkonnakäpp

Keskkonnakäpa konkurss tunnustab parimaid keskkonna­hariduslikke tegevusi ja selle eesmärk on esile tõsta kõiki neid, kes on panustanud mõne keskkonnateadliku tegevusega keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.
Kokku on konkursil viis kandideerimise rühma: lasteaed, õpilasrühm/klass, õpetaja, kool ja keskkonnaharidust pakkuv organisatsioon. Kandideerida saab kategooriates Tubli tegutseja, Tark tarbija, Õnnelik õpe, Kogukonna kaasamine ja Innukas innovaator. Igas rühmas valib rahvas oma lemmiku. Kokku antakse välja kuni 26 auhinda.
Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialist Liisi Mäeumbaed rääkis, et mullu ei esitatud Hiiumaalt ühtegi kandidaati, aga eelneval aastal oli võistlustules Palade loodushariduskeskus. “Soovitan kõigil olla aktiivne ja esitada kandidaate, sest muidu teie väärt tegu ei märgata,” ütles ta.
Konkursil osalemise tingimustega saab tutvuda ja kandideerida veebilehel www.keskkonnakäpp.ee Infot leiab ka Keskkonnakäpa FB lehelt.
Kandidaate saab esitada 16. aprilli südaööni. Võitjad selguvad Keskkonnakäpa auhinnapeol juuni alguses.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411