Teisipäev, veebruar 7, 2017
 

Võrkpallurid teel rahvaliiga finaalide poole

Credit24 võrkpalli rahva­liigas mängib kolm Hiiumaa võistkonda. Esimene neist segavõistkondade arvestuses kõige tugevamas grupis. Võistkond Coop Hiiumaa on kümne punktiga oma tugevusgrupi liider ning finaalturniirile endale juba koha taganud. Võistkond mängib koosseisus Mari Vahtra, Jaana Üksik, Mirje Roasto, Mari-Liis Mänd, Erkki Kallas, Toomas Nurk, Jaan Rebel, Tõnis Villmäe ja Tanel Villmäe.
Segavõistkondade teises tugevusgrupis on võistkond Hiiu Teed hetkel kesk-regioonis III kohal, kuid veel on pidamata üks kohtumine Tarvastuga, millest selgub, kes võtab II, kes III koha. Seega kõik on veel lahtine. Võistkonda annavad oma panuse: Marge Vähter, Kersti Golub, Piret Põllu, Dagmar Tarkmees, Silver Laidro, Teet Teemets, Andres Sahtel, Deilor Väli, Kaius Põtter.
Naiste arvestuse teises tugevusgrupis mängiv Hiiu Teed on lääne regiooni vaieldamatu liider, alistades kõiki vastaseid nii kodus kui võõrsil, on viimase mängu tulemusena (Märjamaa-Hiiu Teed 0:3) taganud kindla koha üleminekumängudele, mille järel selguvad kõik finaalturniirile pääsejad üle Eesti. Võistkonnas mängivad Marge Vähter, Terje Lees-Leesma, Kersti Golub, Mari Vahtra, Kristi Linkov, Piret Põllu, Mari-Liis Leivalt, Marina Väljas, Siret Sahtel ja Piret Pukspuu.
Seega ka harrastajate võrkpallis on hiidlastel, mida oodata- profi­klubides mängivad noored sportlased teevad juba mõnda aega meistriliigas oma suuri tegusid.

Kristi Linkov
MTÜ Hiiumaa võrkpall

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411