Neljapäev, veebruar 23, 2017
 

Vedaja lisab parvalaevareise

Seoses Eesti Vabariigi aastapäevaga on nädalavahetusel oodata rohkem saartele ja tagasi reisimist, seetõttu lisab TS Laevad kokkuleppel majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga suursaarte vahelistele parvlaevaliinidele täiendavaid reise.
TS Laevad juhatuse esimehe Kaido Padari sõnul on enamik reise juba välja müüdud ja seetõttu otsustas ministeerium reise juurde tellida. Kokku on riik tellinud 18 täiendavat reisi. Hiiumaa liinile neist kaks: täiendav reis väljub täna, 23. veebruaril kell 17.30 Rohukülast ja teine pühapäeval, 26. veebruaril kell 16 Heltermaalt.
ASi Tallinna Sadam turundus- ja kommunikatsiooni­osakonna juhataja Sirle Arro selgitas, et populaarsematel aegadel olid Hiiumaa liini sõiduplaanides juba niigi kahe laeva reisid. Ka on Hiiumaa liinil oodatav nõudlus lisareiside järele väiksem ja näiteks teisipäeva õhtul oli 24. veebruariks Rohuküla–Heltermaa ja 26. veebruariks Heltermaa–Rohuküla reisile eelmüügist kohti veel saada.
Eelmüüki pannakse pileteid kuni 70 protsenti laeva mahust ja kõikidele lisa­reisidele saab pileteid osta veebilehel Praamid.ee

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411