Neljapäev, veebruar 23, 2017
 

Suursaadikud saarel

Veebruari algul külastasid Hiiumaad kaks suursaadikut, kuu lõpus on tulemas kolmas.
10. veebruaril viibisid Hiiumaal eravisiidil Saksa­maa Liitvabariigi suur­saadik Christoph Eichhorn ja Poola vabariigi suursaadik dr Robert Filipczak. Lisaks jahilkäigule soovisid saadikud korraks kohtuda ka Hiiu maavanema Riho Rahuojaga. Kohtumisel arutati võimalikku koostööd kultuurivaldkonnas, sh seda, mida saaks teha Hiiumaa kirikute ja koguduste heaks. Kohtumise juures viibisid pastor Tarmo Kähr ja Hiidlaste koostöökogu tegevjuht Reet Kokovkin.
28. veebruaril tuleb Hiiumaale Rootsi suursaadik Anders Ljunggren. Suursaadik kohtub Hiiumaa gümnaasiumi ja Kärdla põhikooli õpilaste ja õpetajatega, külastab kaht ettevõtet, OÜd Pharma Systems Eesti Emmastes ja ASi Dagöplast Käinas. Suursaadikut saadab EASi Lääne-Eesti regiooni investorkonsultant Sulev Alajõe.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411