Neljapäev, veebruar 23, 2017
 

Sama küsimus, rahulolu suurem

Kui uus vedaja OÜ TS Laevad mullu oktoobri algul parvlaeva­liinide teenindamise üle võttis, korraldas Hiiu Leht oma veebilehel minigallupi. Küsimus, millele jaatavat või eitavat vastust ootasime, oli “Kas oled uue vedaja OÜ TS Laevad teenusega rahul?” Küsimusele vastas 199 veebikülastajat, kellest 61 protsenti ei olnud teenusega rahul ja 39 protsenti vastas, et on teenusega rahul. Uuesti panime täpselt sama küsimuse üles 30. detsembril, üheksa päeva pärast seda, kui liinile oli jõudnud esimene uus parvlaev Leiger. Küsitlus kestis samuti kuu aega ja vastajaid oli 227. Neist 74 protsenti olid uue vedaja pakutud teenusega rahul ja 26 protsenti mitte.

 

Sildid: , , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411