Reede, veebruar 10, 2017
 

Riik tunnustab 113 inimese teeneid

President Kersti Kaljulaid annab Eesti Vabariigi 99. sünnipäeva eel meie riigi teenetemärgid tänuks 113 inimesele, kelle pühendumus oma kutsetööle või kogukonnale on muutnud kogu Eesti paremaks. “Teenete­märgid on tunnustus Eesti inimestele ja meie toetajatele välis­riikides nende sihikindluse eest oma tegevuses ning lojaalsuses põhimõtetele, millele toetub kaasaegne Eesti – avatusele ja demokraatiale, teadmistele ja ette­võtlikkusele, hoolimisele ja märkamisele,” kirjutas president Kaljulaid otsuse eessõnas.
Teiste seas saab Riigivapi II klassi ordeni Taavi Rõivas, Eesti Vabariigi peaminister aastatel 2014–2016.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411