Reede, veebruar 3, 2017
 

Pisipõnniga saab võimelda ka Käinas

Käina huvi- ja kultuurikeskuses on võimalus kõikidel väike­laste vanematel lapsega koos trenni teha. “Beebid ja väikelapsed võimlevad koos vanematega, akrobaatilised harjutused annavad nii lapsevanemale kui lapsele võimaluse treenida eri lihasgruppe,” selgitas juhendaja Maigi Taelma. Eelnevalt läbis ta Tallinna Ülikooli juures beebide ja väikelaste võimlemise kursuse.
Esimene kokkusaamine oli eelmisel nädalal ja huvilisi jagus. Jätkuvalt on oodatud lapsed alates kolme kuu vanusest kuni kolmanda eluaastani. Kokkusaamised on esmaspäeviti, alla aastastel kell 10 ja üle aasta vanustel lastel kell 11. Lisateave maigita13@hotmail.com

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411