Teisipäev, veebruar 28, 2017
 

Liikleja tänu

Lääne prefektuur Facebookis: “Kärdla politseijaoskonna politseinikud Juta ja Martin peatasid 22. veebruaril Kärdla-Heltermaa maanteel kiirust ületanud sõiduauto juhi. Rikkumine ei olnud tõsine, mistõttu piirdusid politseinikud meeldetuletusega, et piirkiirus on kehtestatud üldise turvalisuse huvides ja sellele praamile jõuaks juht ka nõuetekohase kiirusega. Veidi hiljem tuli sama autojuht Kärdla politseijaoskonda, sest oligi nõuetekohaselt sõites jõudnud küll õigeaegselt sadamasse, kuid ilmastikuolud ei lubanud praamil siiski väljuda. Nii tuligi ta jaoskonda, et jätta Jutale ja Martinile oma tänukiri: “Heltermaa mnt olnud patrullile… Olete väga head inimesed. 12.00. 22.02. Praam ei väljunudki!””

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411