Teisipäev, veebruar 7, 2017
 

Käina õpilaste kontsert Kärdlas

Kärdlas Nelja nurga galeriis esinevad reedel, 10. veebruaril kell 17. 30 Käina huvi- ja kultuurikeskuse muusikaosakonna õpilased.
“Tutvustame Kärdla rahvale oma kooli muusika ja kunstiosakonda,” selgitas Käina huvi- ja kultuurikeskuse direktor Ly Meldorf. Kontserdil on esindatud kõik koolis õpetatavad pillid. Lisaks instrumentaalmuusikale saab kuulata laulu eriala õpilaste esinemist Tantsuosakonna õpilaste esinemine jääb seekord ruuminappuse tõttu ära. Pooletunnine kontsert  lõpetab Käina huvikooli kunstiosakonna õpilastööde näituse Kärdlas, mis on avatud 11. veebruarini.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411