Teisipäev, veebruar 7, 2017
 

Algas suvise laulu- ja tantsupeo piletimüük

Koos veebruarikuuga algas XII noorte laulu- ja tantsupeo “Mina jään” piletite müük. Pileteid saab osta Piletilevi kõigist müügikanalitest üle Eesti. Tava- ja sooduspiletite kõrval on müügil ka pere- ja grupipiletid, 4–40 inimest, nii istekohtadele kui ka üldalale. Nii laulu- kui ka tantsupeole on eelmüügi perioodil võimalik pileteid soetada hinnaga alates 4 eurost.
Laulupeo kontsert toimub pühapäeval, 2. juulil peale rongkäiku. Tantsupeo etendust mängitakse reedel,
30. juunil ja laupäeval, 1. juulil – kokku kolmel korral.
Laulupeol teevad oma dirigendidebüüdi 14 noort dirigenti ja lavale astuvad ligi 40 000 vabas Eestis sündinud noort.
Kalevi Keskstaadionil toimuv tantsupidu on inspireeritud Koidu ja Hämariku muistendist. Tantsijaid saadab elav muusika ning lavale ilmuvad noored peategelased – Koit ja Hämarik, kes teevad Ivo Linna Vanaisa rolli kõrval lavadebüüdi ning esitavad koos tantsupeoks kirjutatud uudisloomingut.
“Selle noortepeo väärtuskoodis on peidus põlvkondade pide. Juured ei kinnitu mulda iseenesest. Südametuli sünnib üheskoos hoides ning saab väe ühendkooride lõppakordina kõlavas Rein Rannapi ja Lydia Koidula teoses “Eesti muld ja Eesti süda”,” ütleb XII noortepeo eestvedaja, Aet Maatee.
Noorte laulupeo peadirigendiks on Heli Jürgenson, tantsupeo pealavastajaks on Margus Toomla. XII noorte laulu- ja tantsupidu “Mina jään” toimub Tallinnas laulu­väljakul ja Kalevi staadionil 30. juunist kuni 2. juulini.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411