Teisipäev, jaanuar 10, 2017
 

Parvlaev Tõll jõudis Poolast Eestisse

praamid.ee
Parvlaev Tõll väljus pühapäeva päeval Poolast Remontowa laevatehasest ja alustas teekonda Eestisse. Laeva juhib kapten Peeter Sepp ja pardal on kokku 12 meeskonna­liiget. Kohale jõudis Tõll eile ja esimese peatuse tegi laev Virtsu sadamas. Pärast paaritunnist peatust liikus laev Virtsust edasi Tallinna, kus sisustatakse laeva kohvik, kauplus, laste­tuba, paigaldatakse wifi-seadmed, info- ja disain­graafika, toimuvad õppused meeskonnale ja teenindajatele. Virtsu–Kuivastu liinile asub laev jaanuarikuu teises pooles.

 

Sildid: , , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411