Teisipäev, jaanuar 24, 2017
 

Naiskodukaitsjad avavad ülevaate- näituse

Neljapäeval, 2. veebruaril kell 17.30 kogunevad kaitse­liitlased, naiskodukaitsjad, noorkotkad ja kodu­tütred Kärdlasse Teises maailmasõjas langenute mälestusmärgi juurde, et tähistada Tartu rahulepingu aastapäeva.
Kell 18 avavad Hiiumaa naiskodukaitsjad Kärdla kultuurikeskuses näituse. Väljapanek koosneb 15 fotost, mis kajastavad Hiiumaa naiskodukaitsjate tegevust läbi aastate. Lisaks on näitusel naiskodukaitse 90 aasta tegevuste tutvustus.
“Avamisele ootame kõiki, kellel huvi meie tegevuse vastu,” ütles naiskodukaitse Hiiumaa jaoskonna esinaine Anne Kaasik.
Pärast näituse avamist kell 18.30 on võimalus kuulata kontserti sarjast Meistrite akadeemia. Esinevad Andreas Lend tšellol, Madis Kari klarnetil ja Marko Martin klaveril, esitusele tulevad Beethoveni, Pärdi ja Grigorjeva teosed.
Hiiumaal tegutsesid naiskodukaitsjad juba 1926. aastast, esialgu Emmastes ja Kärdlas, hiljem moodustati jaoskonnad ka Keina, Kõppu, Kõrgessaarde ja Pühalepa piirkonda.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411