Teisipäev, jaanuar 24, 2017
 

Muhu väina juubeliregatt Hiiumaale ei tule

Teisipäeval avati eel­registreerimine A. Le Coq 60. Muhu väina regatile, mille sadamad sel aastal on Haapsalu, Kuivastu, Roomassaare, Kihnu, Pärnu ja Riia.
Regati korraldajad – jahtklubi Kalev, Pärnu jahtklubi ja Saaremaa merispordi selts – avalikustasid ka juubeliregati distantsi ja ajakava. Regatt kestab 7.–15. juulini, avastart antakse Haapsalust laupäeval, 8. juulil. Registreerimise ja mõõtmisprotsessiga alustatakse erinevalt tavapärasest juba reedel, 7. juulil. Ka esimese etapi start antakse laupäeval, mitte pühapäeval nagu tavaliselt.
SA Kärdla Sadam juhatuse liige Sven Kriggulson ütles, et sel hooajal sadamast väljuvat võidusõitu ei toimu, küll plaanitakse kas kevadel või suvel või ka mõlemal aastaajal  Kärdla sadamast väljuvat meelelahutuslikku ühissõitu. “Ikka selleks, et oleks põhjust alusega merele minna,” ütles Sven Kriggulson.

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411