Reede, jaanuar 13, 2017
 

Leigri avatud uste päev

TS Laevad kutsub hiidlasi tutvuma parvlaevaga Leiger lahtiste uste päeval laupäeval, 14.jaanuaril kella 13–16ni. Laeva kapten Hanno Naaber pajatab Leigri reisist Türgist Eestisse, ristiema Helgi Põllo räägib laeva nimikangelase Leigri lugusid ja muusikat teeb akordionist Indrek Liit.
“See on erakordne võimalus külastada laeva neid ruume, kuhu muidu ei saa – näiteks kaptenisilda ja masinaruumi, kööki ja meeskonnaruume,” lisas ettevõtte turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.
Avatud on kohvik ja kauplus. Kohal on ka TS Laevad juhatuse esimees Kaido Padar, kellele saab esitada küsimusi ning teha ettepanekuid parvlaeva­liikluse parendamiseks.

 

Sildid: ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411