Teisipäev, jaanuar 10, 2017
 

Karjamaal saab liugu lasta

Nagu mullu, nii ka tänavu on Käina lahe äärsel karjamaal võimalik uisutada ja liugu lasta. Liuväli ei ole Käina lahel, vaid märksa turvalisemal laheäärsel karjamaal, kus suvel loomi karjatatakse. Juba esimesed külmad kaanetasid selle ja proovisõidudki on tehtud. “Ruttu uisud kapist välja ja uisutama, liuvälja koht sama, mis eelmisel aastal,” kutsus Kaia Põtter. Ta hoiatas, et läbi pilliroo Käina lahele uisutada ei tohi, sest sealse jää paksus on teadmata, kuid karjamaal oli pühapäeval väga ilus sile ja tasane jää. Tuul oli vaid mõned lumevaalud jääle toonud.
Juba on võimaluse jääl tiirutada avastanud ka jää­purjetajad. “Jääb vaid loota, et need mõned sulailmad jääd auklikuks ei sulata,” ütles Kaia Põtter.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411