Reede, jaanuar 13, 2017
 

“Hinge ingel” esitleb plakateid

repro
Oleme harjunud, et näitusel on väljas maalid, joonistused, fotod või graafika. Vähem pööratakse tähelepanu plakatile, mis mitmesugustest ettevõtmistest osa saama kutsub. Kuid ka plakat võib olla kunstniku looming, mida tasub ka aastate pärast uuesti vaadata kui kunstiteost või kui meenutust möödunud sündmusest.
Tema plakatite valik­näitusel Kärdla kultuuri­keskuse sammassaalis on väljas 23 trükiplakatit aastatest 1980–2016. Autor tänab koostöö eest arvutikujundajaid Mart Mõnistet ja Peeter Roastot ning OÜd Recado Meedia.
Ott Lambingu plakati­näitus “Hinge ingel” Kärdla kultuurikeskuses jääb avatuks 30. jaanuarini.

 

Sildid: , ,

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411