Teisipäev, jaanuar 10, 2017
 

Berkmannile kaks hõbedat

FB/Petanque Estonia – Eesti petank
Tallinna petangihallis viidi nädalavahetusel läbi Eesti sise­meistrivõistlused petanki üksikmängus ja tulistamises. Margus Berkmann teenis mõlemal alal teise koha. Laupäevases üksikmängus oli parim Aimar Poom, kelle järel sai hõbemedali Berkmann. Pühapäeval oli tulistamises parim Veiko Proos ning taas lõpetas teisena Berkmann. Pildil on Eesti sisemeistrivõistlused tulistamises võitjad Veiko Proos (keskel), teise koha omanik Margus Berkmann (paremal) ja kolmanda koha omanik Kaido Kopel.
Hergo Tasuja

 

Sildid:

Comments

Pole ühtegi kommentaari.
 
Hiiu Lehest

Hiiu maakonna sõltumatu maakonnaleht aastast 1997

Miks sündis Hiiu Leht »
Kontakt

Telefon: +372 463 2199
Email: hiiuleht@hiiuleht.ee

Vabrikuväljak 1, Kärdla, 92411